Βρείτε το σωστό επίπεδο στήριξης

Ο οδηγός μας σχετικά με τα επίπεδα στήριξης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό προϊόν για τον σωστό τραυματισμό, την κατάλληλη στιγμή - όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.


Επίπεδα Στήριξης - Νάρθηκες & Στηρίγματα

 • Ελαφρά Στήριξη
  Ελαφρά Στήριξη

  Παρέχει ελαφρά πίεση, στήριξη και συγκράτηση της θεραπευτικής θερμότητας, ανακουφίζοντας συμπτώματα που σχετίζονται με ελαφρά διαστρέμματα, διατάσεις και αρθρίτιδα. Άνετα για χρήση όλη την ημέρα.

 • Μέτρια Στήριξη
  Μέτρια Στήριξη

  Παρέχει ρυθμιζόμενα επίπεδα πίεσης, στήριξης και συγκράτησης της θεραπευτικής θερμότητας, ανακουφίζοντας συμπτώματα που σχετίζονται με διαστρέμματα, διατάσεις, αρθρίτιδα και μυϊκούς πόνους. Άνετα για χρήση όλη την ημέρα ή κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων δραστηριοτήτων.

 • Στήριξη Μέτριας Σταθεροποίησης
  Στήριξη Μέτριας Σταθεροποίησης

  Παρέχει την κατάλληλη και σωστή ανατομικά στήριξη και σταθεροποίηση, ανακουφίζοντας συμπτώματα που σχετίζονται με διαστρέμματα, διατάσεις, αρθρίτιδα και επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς, ενώ βοηθά στην αποφυγή νέων τραυματισμών. Οι εύκαμπτοι σταθεροποιητές μπορεί να είναι αφαιρούμενοι, για εύκολη προσαρμογή και άνεση.

 • Ισχυρή Στήριξη
  Ισχυρή Στήριξη

  Παρέχει υψηλό επίπεδο στήριξης χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό από προηγμένα υλικά που βοηθούν στην πρόληψη νέου τραυματισμού και ανακουφίζει συμπτώματα που σχετίζονται με διαστρέμματα, διατάσεις, αρθρίτιδα και επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς.

 • Στήριξη Ισχυρής Σταθεροποίησης
  Στήριξη Ισχυρής Σταθεροποίησης

  Παρέχει το υψηλότερο επίπεδο σταθεροποίησης και στήριξης, χρησιμοποιώντας εύκαμπτους, ρυθμιζόμενους σταθεροποιητές από πλαστικό και/ή από αλουμίνιο, ώστε να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου επανατραυματισμού και να ανακουφίσει συμπτώματα που σχετίζονται με οξείς τραυματισμούς.