Ομάδα Ειδικών

Γνωρίστε την Ομάδα Ειδικών

Στη 3Μ σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για να συμβάλουμε στην προώθηση καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πελάτες μας. Για να διασφαλιστεί ότι το εμπορικό σήμα FUTURO™ παραμένει μεταξύ των πιο αξιόπιστων ονομάτων σε αγκύλες και υποστηρίζει, η ομάδα εμπειρογνωμόνων των μηχανικών και των επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου συνεργάζεται στην έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμή προϊόντων. Συνδυάζοντας αυτό που φαίνεται στην πράξη με τις ανάγκες των καταναλωτών, επιτρέπονται μόνο τα καλύτερα προϊόντα για να φτάσουν στον τοπικό σας λιανοπωλητή, διασφαλίζοντας ότι στην πρωτοποριακή σειρά προϊόντων μας διακρίνεται η τεχνολογία, οι ιδέες και οι λύσεις. Όλα αυτά έχουν στο μυαλό τους ένα μόνο στόχο: να σας βοηθήσουν να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο.


Ralph Buschbacher, Ιατρός

Ειδικός σε μυοσκελετικές παθήσεις – Επικεφαλής Εμπειρογνώμων της Ομάδας FUTURO™

 • Ralph Buschbacher

  Ο Δρ. Buschbacher παρέχει στην Ομάδα Ειδικών FUTURO™ πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τα ιατρικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας και καθοδηγεί την ιατρική ομάδα. Αυτό επιτρέπει στην 3Μ να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, που εμπιστεύονται οι πελάτες.

  Ο Δρ. Buschbacher ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, τόσο για τις προπτυχιακές σπουδές του όσο και για τους μεταπτυχιακούς τίτλους του στην ιατρική επιστήμη. Υπηρέτησε ως Επικεφαλής των ειδικευομένων, στην ειδικότητά του στο Medical College της Βιρτζίνια. Έχει αναλύσει εκτενώς πληθώρα θεμάτων, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι ένας πολυγραφότατος συγγραφέας, έχοντας δημοσιεύσει 100 επιστημονικά άρθρα, όπως επίσης και 46 κεφάλαια σε βιβλία και 20 βιβλία.


Ryan Gaynor, PT, MS

Φυσικοθεραπευτής

 • Ryan Gaynor

  Ο κ. Gaynor είναι φυσικοθεραπευτής στο Horizon Home Health and Hospice στο Μιλγουόκι και ειδικεύεται στον τομέα της φροντίδας στο σπίτι, κυρίως για την κοινότητα του υποβαθμισμένου κέντρου της πόλης, εστιάζοντας στη μετεγχειρητική ορθοπεδική αποκατάσταση. Πριν από την παρούσα θέση του, ο κ. Gaynor ξεκίνησε την καριέρα του στο Methodist Hospital στην Ιντιανάπολη, δουλεύοντας με αναγνωρισμένους χειρουργούς στο Methodist Sports Medicine και με φυσικοθεραπευτές από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα. Ο προσανατολισμός του αφορούσε στη θεραπεία ορθοπεδικών τραυματισμών, ειδικά στο πλαίσιο του ασφαλιστικού φορέα του εργαζομένου. Ενώ βρισκόταν στην Ιντιανάπολη, εργάστηκε με την επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα Indianapolis Colts και τον χειρουργό της, Δρ. Tom Klootwyk, ως σύμβουλος για κακώσεις μαλακών μορίων, βοηθώντας στη θεραπεία δύσκολων περιπτώσεων. Στη συνέχεια, εργάστηκε για 7 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή του Μιλγουόκι, εστιάζοντας στην ορθοπεδική και σε κακώσεις μαλακών μορίων με περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνικών χειροπρακτικής θεραπείας και στη δυναμική προσέγγιση ενδυνάμωσης. Ο κ. Gaynor εργάστηκε επίσης ως φυσικοθεραπευτής στο St. Mary's Hospital στο Μιλγουόκι, στο τμήμα άμεσης περίθαλψης και φυσικοθεραπείας εξωτερικών ιατρείων, διευρύνοντας περαιτέρω την έκθεσή του σε διαφορετικούς τύπους ασθενών στο επάγγελμα της φυσικοθεραπείας.

  Ο κ. Gaynor πήρε μεταπτυχιακό στη Φυσικοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο της Ιντιανάπολης το 1998, από όπου πήρε και το πτυχίο του το 1995.


Dominic Julian

Τεχνικός Διευθυντής

 • Dominic Julian

  Ο Dominic φέρνει μια μοναδική προοπτική και πείρα στην Ομάδα Ειδικών. Έχει εμπειρία πάνω από 18 χρόνια στη σχεδίαση και ανάπτυξη προϊόντων στήριξης για την υγεία, βάσει της πείρας του ως Πιστοποιημένος Προπονητής Άθλησης.

  Ο Dominic έχει εργαστεί για σχεδόν δύο δεκαετίες, αναπτύσσοντας προϊόντα που βασίζονται σε καταστάσεις τραυματισμών και στην εμβιομηχανική. Η πείρα και η εμπειρογνωμοσύνη του έχουν συμβάλει σε μια πληθώρα προϊόντων, που χρησιμοποιούν προηγμένο σχεδιασμό και νέα υλικά για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών μας. Σε αυτό το διάστημα είχε αναλάβει αυξανόμενα επίπεδα καθηκόντων, τα οποία άγγιξαν τις περισσότερες δραστηριότητες που έχουν σχέση με προϊόντα, μεταξύ των οποίων την ανάπτυξη του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ποιότητας, της εκπαίδευσης και της συσκευασίας.

  Το 2016, ο Dominic ανέλαβε τη διαχείριση της ομάδας Ανάπτυξης Προϊόντων. Από τη θέση αυτή, συνέχισε να εστιάζει στις ανάγκες των καταναλωτών μας και να τους παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

  Πριν αρχίσει να εργάζεται πάνω στα Προϊόντα FUTURO™, υπήρξε Προπονητής Άθλησης σε κολεγιακό επίπεδο. Αυτό περιλάμβανε εργασία ως μέρος του ιατρικού προσωπικού για τη βελτιστοποίηση της γενικής ευημερίας των αθλητών, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης τραυματισμών, της αξιολόγησης, της θεραπείας και της αποκατάστασης. Ο Dominic έλαβε πτυχίο στην Προπονητική Αθλημάτων από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.


Lynn Peterson

RN, CWOCN

 • Lynn Peterson

  Η Lynn Peterson, RN, WOCN είναι μια Πιστοποιημένη Νοσηλεύτρια από το Wound, Ostomy and Continence Nurses Society™, η οποία εργάζεται στο Ιατρικό Τμήμα της 3M. Τα κύρια καθήκοντα της Lynn περιλαμβάνουν την τεχνική και κλινική υποστήριξη για την πλατφόρμα διαχείρισης των προϊόντων της 3Μ για τη συμπίεση και το οίδημα. Η Lynn σχεδιάζει και παρέχει εκπαίδευση και προγράμματα κατάρτισης για την υποστήριξη του τμήματος πωλήσεων και των πελατών στη χρήση του 3M™ Coban™ Συστήματος Συμπιεστικής Περίδεσης Δύο Στρωμάτων για τη θεραπεία φλεβικών ελκών ποδός, λεμφοιδήματος και άλλων παθήσεων που απαιτούν θεραπεία συμπίεσης.

  Ο βασικός προσανατολισμός της Lynn περιλαμβάνει κλινική συμβουλευτική και εκπαίδευση για τους πελάτες Μακροχρόνιας Φροντίδας και τους πελάτες που λαμβάνουν Φροντίδα στο Σπίτι. Η Lynn αναπτύσσει και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα που εστιάζουν στην Αξιολόγηση Τραυμάτων και την Τοπική Θεραπευτική Διαχείριση, τη Διαχείριση Τραυμάτων Κάτω Άκρων, την Πρόληψη και Θεραπεία του Έλκους Πίεσης, την Πρόληψη και Θεραπεία Δερματικών Βλαβών.

  Η Lynn έχει πτυχίο νοσηλευτικής. Έχει εργαστεί σε πληθώρα κλινικών τμημάτων, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης περίθαλψης, και διαθέτει 22 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον τομέα της φροντίδας υγείας στο σπίτι. Η Lynn είναι μέλος του Wound, Ostomy, Continence Society (WOCN), και εκπροσώπησε την 3M στην Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή για τα Έλκη Πίεσης (National Pressure Ulcer Advisory Panel - NPUAP) για 5 χρόνια.


Tanya Beckwith

Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας

 • Tanya Beckwith

  Η Tanya διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην ανάπτυξη και την διάθεση των προϊόντων στην αγορά και τη Διαχείριση Έργων σε διαφορετικά τμήματα φροντίδας υγείας, που απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε καταναλωτές, στα 24 χρόνια που εργάζεται στην 3Μ. Η Tanya έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη, την κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών και την εισαγωγή στην αγορά προϊόντων στήριξης για την υγεία για την 3M. Στην τρέχουσα θέση της στην Τεχνική Υπηρεσία, υποστηρίζει την παγκόσμια επιχείρηση δίνοντας ζωή στην επιστήμη των προϊόντων μας και υποστηρίζοντας την εμπειρία των πελατών.

  Η Tanya διαθέτει πτυχίο Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και MBA από το Πανεπιστήμιο St. Thomas.


Diane Emslander

Ειδικός Ανάπτυξης Προηγμένων Προϊόντων

 • Diane Emslander

  Η Diane είναι μέλος της Ομάδας Προϊόντων Στήριξης Υγείας FUTURO™ και εστιάζει στη χρήση νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη προϊόντων. Εργάζεται στην 3Μ πάνω από 27 χρόνια και έχει μεγάλη πείρα στις βασικές τεχνολογίες της 3Μ, καθώς και στην ανάπτυξη προϊόντων και διαδικασιών για νέα προϊόντα, από μεμβράνες γραφικών και οπτικές μεμβράνες μέχρι προϊόντα καθαρισμού και προϊόντα για τη φροντίδα ζώων. Η Diane αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, Ινστιτούτο Τεχνολογίας, με πτυχίο στην Βιομηχανική Μηχανική.


Jay Kovacs

Ειδικός Σχεδίασης και Ανάπτυξης Προϊόντων

 • Jay Kovacs

  Ο Jay είναι Σχεδιαστής Βιομηχανικού Σχεδίου με 15 χρόνια εμπειρίας στο να υλοποιεί τις νέες ιδέες στο στάδιο της παραγωγής. Ο Jay επιστρατεύει τις γνώσεις του στη σχεδίαση και τη διαδικασία ανάπτυξης για τη δημιουργία νέων υλικών και προηγμένων τεχνικών παραγωγής ώστε τα προϊόντα μας να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας. Η εμπειρία του στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, φέρνει μια μοναδική οπτική στη δημιουργία των Προϊόντων FUTURO™.

  Ο Jay έχει Πτυχίο Βιομηχανικού Σχεδίου από το Art Center College of Design.


Debra Battah

Ειδικός Μηχανικής Προϊόντων

 • Debra Battah

  Η Deb είναι μέλος της Ομάδας Προϊόντων Στήριξης Υγείας FUTURO™ και υπεύθυνη για την ανάπτυξη, συντήρηση και κατασκευή των προϊόντων FUTURO™. Η Deb εργάζεται στην 3Μ πάνω από 31 χρόνια και έχει μεγάλη πείρα στην ανάπτυξη προϊόντων και διαδικασιών, τη συντήρηση και την αναβάθμιση νέων προϊόντων, από προϊόντα συσκευασίας και ταινίες ελαφριάς χρήσης μέχρι ιατροτεχνολογικά προϊόντα της 3Μ που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα με πτυχίο Χημικού Μηχανικού και διαθέτει επίσης MBA με έμφαση στα συστήματα παραγωγής από το Πανεπιστήμιο St. Thomas.


Edward Roberts

Μηχανικός Προϊόντων

 • Edward Roberts

  Ως μέλος της Ομάδας Προϊόντων Στήριξης Υγείας FUTURO™, ο Ed φέρνει τις εξελίξεις του εργαστηρίου στο εργοστάσιο παραγωγής. Ο Ed εξακολουθεί να εργάζεται στις αναβαθμίσεις των διαδικασιών ώστε να διασφαλίσει ότι τα Προϊόντα Στήριξης για την Υγεία FUTURO™ κατασκευάζονται με το υψηλό επίπεδο ποιότητας που εμπιστεύονται οι πελάτες μας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα με πτυχίο Βιοχημείας και εργάζεται στην 3Μ από το 2012.


Nicolas Lee

Ειδικός Ανάπτυξης Προϊόντων

 • Nicolas Lee

  Ο Nick είναι το νεότερο μέλος της Ομάδας Προϊόντων Στήριξης Υγείας FUTURO™ και εστιάζει στην ενσωμάτωση των αρχών του καθολικού σχεδιασμού, της εργονομίας και της ανάπτυξης προϊόντων με επίκεντρο τον άνθρωπο στη δημιουργία νέων προϊόντων στήριξης της υγείας. Έχει 12 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση ιδεών για νέα προϊόντα και την παρουσίασή τους στην αγορά ως μηχανικός αποκατάστασης, αναπτύσσοντας εξειδικευμένα καταναλωτικά προϊόντα για άτομα με αναπηρίες.

  Ο Nick έχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.